Awesome
D I S C L A I M E R



[Change with your own words]

Hello . thanks visit here
Do follow and do comment my entry okey . ?
Copy cats are anon here . *

Story About Links

Goodies FB TWEET

S H O U T H E R E



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


C R E D I T S



Basecodes Aina Hanani
Edited By Liyana Izzati
Navigate by : WanaSeoby
Header by Exotics Inspirit
Background by Eyka
Best view in Google Chrome only

Izzue Islam Kahwin
Sunday, 2 June 2013 | 18:18 | 0 Strawberry
Assalamualaikum semua muslimin dan muslimat di sana, apa khabar? Kalau sihat,Alhamdulillah syukur kepada Allah. Hehehe,dah lama aku tak menaip kat blog ni. ;) Blog ni dah tukar baru, hope korang suka lah design dia.Semalam Izzue Islam dah kahwin T.T Sedih aku dibuatnya. Takpelah,redha. :D Jodoh dia. Kalau korang tak tengok lagi gambar dia,aku dah upload tengok tepi tu ada  ya. ^^ oklah, aku dah kekeringan idea nak taip apa. apa pun,assalamualaikum ! Fi Hifzillah :)




Sahabat Selamanya :)
Saturday, 23 February 2013 | 01:43 | 0 Strawberry
Assalamualaikum, ni saya nak tunjukkan gambar-gambar kawan-kawan saye yg comel nie :)
Gelagat macam-macam ada :3 Lawak! 
Tmpat-Sekolahku
Sayang diorang :*
SAHABAT!
Tengoklah gambar-gambar ini!
Assalamualaikum :)









Siapa saya?
Friday, 15 February 2013 | 22:25 | 0 Strawberry
Assalamualaikum xD Kali ini saya nak kenalkan diri saya . 

Nama: Nur Farah Hayati
Umur: -secret -
Tinggal: Perak
Hobi: Melayari internet dan membaca buku
Cita-cita : -secret- 

Itu sahaja saya nak bagitahu , yang secret tu takboleh la ye :P
Klah, bubye ! Assalamualaikum xD